Een eerste paar fotootjes uit Bredene en Londen

Gisteren vertrokken onze tweedes naar Bredene voor hun GWP (Geïntegreerde WerkPeriode) aan zee, met eerst een tussenstop in Brugge. Het weer zat niet helemaal mee, maar dat mocht de pret eigenlijk niet drukken.

Deze ochtend stond een deel van de leerlingen om 7 uur – jawel, u leest het goed, in het donker – klaar voor een ochtendloopje op het strand. Verder werd er gegeocached in Oostende, werden er aquadrones gebouwd, werden er hele hordes krabben opgeschrikt uit hun natuurlijke habitat en werd er zelfs gesurft, gelukkig met isolerende pakken aan. Een andere groep bezocht dan weer Mu.Zee.

De foto’s kan u volgen op Instagram in het verhaal van de school of via het gekoppelde verhaal op onze facebookpagina, maar we weten ook dat er stapels foto’s genomen worden door de leerkrachten die in de loop van de vakantie te zien zullen zijn in ons fotoarchief. We geven u hier alvast een impressie mee:

Ook de vierdes zijn gisterenochtend vertrokken, net ietsje vroeger, richting Engeland. De overtocht was wel mooi, maar blijkbaar waaide het zo hard dat niet alle leerlingen blij waren dat ze ontbeten hadden. Daarna werd een stukje Londen verkend, net zoals vandaag: Londen zelf, the National History Museum… Ook hier plukten we de meeste foto’s van de instagrampagina, maar mevrouw Neirings stuurde er ons ook al enkele door.

Ook hier worden de foto’s beetje bij beetje toegevoegd in ons archief, en wel hier.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.