Halloween filmavond voor eerste en tweede graad

De leerlingenraad bij ons op school zit niet bepaald stil: ook de leerlingenraad van de tweede graad zet dit jaar zijn schouders onder een aantal activiteiten, meer bepaald ten
voordele van de GWP 4. Deze activiteiten zullen zich vooral toespitsen op de leerlingen van het eerste tot en met het vierde jaar.
4Zo organiseren zij op donderdag 10 november een heuse Halloween-filmavond. In de Europazaal kunnen de leerlingen van de eerste graad naar Ghostbusters (2018) kijken, terwijl in de polyvalente zaal de leerlingen van de tweede graad A Quiet Place kunnen bekijken.

De leerlingen van de leerlingenraad zullen zorgen voor een lekkere snack of een verfrissend drankje tijdens de film, uiteraard aan zeer democratische prijzen. Voor de prijs van 4 krijgen de leerlingen niet enkel een toegangsticket, maar ook een versnapering naar keuze (1 drankje of 1 snack). We bieden chips, snoepjes en popcorn aan. We vragen aan de
leerlingen om zelf een beker te voorzien, die kan gevuld worden met frisdrank of water. Alle (extra) snacks of drankjes zijn ter plaatse cash te betalen.

De deuren gaan open om 18.30 uur en om 19.00 uur begint de film. De leerlingen van de eerste graad komen langs de ingang via de Notenstraat het schoolterrein op en kunnen zich daar
aanmelden aan de kassa met gepast geld. De leerlingen van de tweede graad worden verwacht aan de hoofdingang via de Casierlaan.


Wie wil, mag een kussen of een dekentje meebrengen, zodat jullie lekker gezellig kunnen mee griezelen met de film. Het einde van beide voorstellingen is voorzien om 21.30 uur.


De leerlingen van de leerlingenraad en het GWP-team hopen echt op een grote opkomst en een gezellige, mini beetje griezelige avond om zo het verlengde weekend goed in te zetten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.