Afterworkparty!

Dat de ouderraad bij ons op school een bijzonder actieve vereniging is, dat wist u misschien al langer. Ze ondersteunt tal van activiteiten en projecten van de leerlingen. Alleen… dat geld moet ergens vandaan komen natuurlijk.

Daarom organiseert onze ouderraad op vrijdag 18 november een heuse afterworkparty!

Ver hoeft u er niet voor te lopen: u bent vanaf 17.00 uur welkom in de cafetaria van Sporthal Bourgoyen, die uiteraard volledig feestelijk zal ingekleed zijn, en betaalt daarvoor 20 euro per persoon. Dat lijkt misschien wat veel, maar daarvoor krijgt u wel onbeperkt pizza’s voorgeschoteld!

Let wel: de kaarten zijn enkel in voorverkoop te krijgen bij ons op school aan het onthaal of bij leden van de Ouderwerking. U kan de kaarten ook reserveren op het rekeningnummer BE77 2900 2350 5242 met vermelding van “kaarten AWP” en de naam waaronder u graag heeft dat ze voor u klaar liggen aan de kassa. Uiteraard kan u ook gewoon een steunkaart kopen, de winst vloeit integraal terug naar de leerlingen.

Het liefst hebben we natuurlijk dat u gewoon komt en er een bijzonder fijne avond van maakt!

Deze activiteit wordt trouwens mogelijk gemaakt door een aantal sponsors, waarvoor dank.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.