Boekenbeurs van onze derdes en die van Tectura Melle

Op woensdag 16 november hielden de leerlingen van het derde jaar een heuse boekenbeurs. Samen met de leerlingen van het derde jaar van Tectura Melle toverden zij de refter om tot een waar walhalla voor boekenwurmen. Per vier lazen de leerlingen eenzelfde boek en ze probeerden hun boek aan de man te brengen door een origineel, ludiek, creatief kraampje te creëren. Zowel spreekvaardigheid als literaire kennis kwamen hierbij aan bod. De leerlingen gingen zelf ook op zoek naar de mooiste kraampjes en evalueerden ook elkaar. De wisselwerking tussen de leerlingen van beide scholen was tof om te zien en zorgde uiteraard voor wat extra spanning.

Een geslaagde samenwerking en hopelijk het begin van een nieuwe traditie!

Het verslagje van Tectura Melle kan je hier op hun Facebookpagina terugvinden. Alle foto’s van de beurs kan u hier in ons archief terugvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.