De volgende leesclub: ‘The Party’ van Elizabeth Day

Onze leesclub is dit jaar nog niet bijeen gekomen, en daar willen we dringend verandering in brengen! Het eerste boek lag al vast van in de grote vakantie, maar een bespreking hadden we nog niet gehad. Nu de examens zo goed als voorbij zijn en het toch van die donkere dagen zijn die zich perfect lenen om in een knus hoekje met een boekje te zitten, nodigen we je uit om het boek The Party van Elizabeth Day te lezen. De bespreking zou dan volgen op dinsdag 24 januari om 15.30 uur in lokaal 0.03.

Heb je zelf een suggestie voor een boek waarover je graag eens van gedachten zou wisselen? Stuur dan gerust je titels door naar mevrouw Rombaut!

Onze leesclub komt normaal gezien een viertal keer per jaar samen om de gelezen boeken te bespreken bij een hapje en een drankje. Je hoeft natuurlijk niet alle boeken gelezen te hebben, je bent ook welkom als je er maar ééntje gelezen hebt, of als je nog niet tot het einde bent geraakt. Niet alleen leerlingen zijn welkom, trouwens, ook oud-leerlingen en ouders of grootouders verwelkomen we met plezier.

Verveel je je en weet je niet goed welk boek je nog zou kunnen lezen? Twijfel dan niet langer en loop langs bij de bibliotheek of je favoriete boekhandel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.