Wintermarkt

Omdat het ook wel eens wat anders mag zijn en we jullie graag de tijd gunnen om nog even bij te kletsen met je vrienden en vriendinnen zo vlak voor de kerstvakantie, heeft het evenemententeam een heuse wintermarkt in elkaar gestoken.

Per graad krijgen jullie een uurtje de tijd om rond te lopen, te snuisteren aan de verschillende kraampjes, misschien wel een klein cadeautje te vinden voor je ouders of broers en zussen of vriendinnen, of iets te kopen om te knabbelen. Vergeet dus niet wat kleingeld mee te brengen!
Als je bovendien zelf een beker of tas meebrengt – liefst in een plastiekzakje zodat die daarna terug in je rugzak kan zonder iets vuil te maken – kan je ook nog een warme chocomelk scoren!

Oh, enne… het is het ideale moment om die ugly Christmas sweater eens te showen of dat leuke rendierhoedje nog eens boven te halen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.