Wedstrijd: komt jouw ontwerp op onze nieuwe T-shirts voor LO?

We hebben ze intussen al een tijdje: T-shirts voor de lessen L.O. in de eerste graad. Geef toe, als je de foto’s ziet van de schoolwedstrijden voetbal, basketbal of eigenlijk om het even welke sport, dan zien die gelijke T-shirts er toch de max uit? En als jullie dan, bij ideaal loopweer, rondjes om de watersportbaan aan het lopen zijn, dan is het meteen een mooi uithangbord voor onze school.

Er moeten nu sowieso nieuwe gedrukt worden, en de huidige zijn wel mooi, maar misschien toch een beetje saai… En dus dachten we: waarom vragen we niet aan onze leerlingen om een nieuw ontwerp te maken? Wie weet lopen vanaf volgend jaar alle nieuwe leerlingen in jouw ontwerp rond!

Er zijn natuurlijk wel een paar regels, waar je je moet aan houden:
– ergens moet de naam GO! atheneum Mariakerke duidelijk leesbaar vermeld zijn. Dat hoeft niet groot te zijn.
– ons logo, het boompje, mag erin verwerkt zijn, maar wellicht komt er volgend schooljaar een geüpdatete versie van dat logo. Het zou wel leuk zijn mocht er ergens een boom met een hart in zitten.
– wit mag, maar moet echt niet. Wel moet je een basiskleur nemen dat iedereen kan dragen, dus geen roze of paars of zo.
– opdruk is voor de achterkant: vooraan komt ons logo, tenzij je daar iets creatiefs mee wil doen
– het ontwerp moet binnen zijn, elektronisch verstuurd naar mevrouw Rombaut via Smartschool of mail, ten laatste op 12 maart 2023 middernacht.

De directie zal, in samenspraak met de leraars L.O., beslissen wat uiteindelijk het winnende ontwerp wordt. De winnaar krijgt uiteraard, naast het uitvoeren van zijn of haar ontwerp, ook een prijs.

Laat je fantasie de vrije loop, ga er voor, maar als je wil, mag je zeker de kleuren van de school gebruiken:

* Kleuren in HTML: rood #F02E15, bleekgroen #5FB404, donkergroen #006738
* Kleuren in RGB: rood 230/56/37, donkergroen 16/100/52, bleekgroen 150/192/60
Onderstaande afbeeldingen kan je downloaden en gebruiken om je ontwerp te maken maar dat moet niet

1 Reactie

  1. Super dat de leerlingen betrokken worden in het creëren van een ontwerp! Enige bedenking: hopelijk zullen de oude T-shirts niet meteen afgeschreven worden bij de introductie van de nieuwe. Dit zou nogal haaks op de peiler ‘duurzaam’ staan in de visie van de school.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.