Internationaal buffet als steunactie voor Turkije/Syrië

Nu zaterdag is er onze OpenSchoolDag, dat wist u – hopelijk – al.

Maar wist u dat een aantal ouders en leerkrachten de schouders heeft gezet onder een steunactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië? Zaterdag kan u dus ook op de school terecht voor een uitgebreid internationaal buffet: tal van ouders maken de meest diverse gerechten voor u klaar, om ter plaatse op te eten of – als u zelf een doosje of potje meeneemt – mee te nemen naar huis. Er zullen hartige gerechten zijn, zoete gerechten, Turkse koffie en stevige thee. De volledige opbrengst hiervan gaat naar het steunfonds.

Ook de Ouderwerking, die steevast de bar uitbaat op de OpenSchoolDag, schenkt haar volledige opbrengst van die dag aan ditzelfde steunfonds.

Daarnaast vindt u er een stand met allerhande zelfgemaakte cadeautjes, zoals zelfgekweekte plantjes in fijne potjes, handgebreide sjaals, cache-pots en mutsen. Ook hiervan gaat de volledige opbrengst naar het steunfonds.

We vermoeden dat we vooral toekomstige leerlingen en hun ouders zullen zien die dag, maar we hopen dat toch ook tal van huidige leerlingen en hun ouders hun duit in het zakje komen doen.

Want zeg nu zelf: wat smaakt er lekkerder dan eten dat je zelf niet hoeft klaar te maken én waarmee je andere mensen een hart onder de riem kan steken? Let wel: op = op, aangezien we er geen idee van hebben hoeveel volk er langs kan komen.

Tot zaterdag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.