Alumni-avond!

Jawel, er komt er eindelijk nog eens eentje! Door alle coronaperikelen mochten we de voorbije jaren geen buitenstaanders op onze school uitnodigen, en ook vorig schooljaar namen we het risico liever niet dat we het evenement ter elfder ure nog zouden moeten afblazen.

Maar kijk, hij is er, onze oud-leerlingenavond! We konden helaas niet alle oud-leerlingen in één keer uitnodigen, dat zou onze eetzaal niet kunnen slikken. We kozen daarom voor degenen die nu vijf jaar weg zijn en degenen die effectief in corona hebben gezeten. Maar we beloven het op ons erewoord: de andere jaren komen echt ook nog aan de beurt! Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Geef ons dan je gegevens door via dit formulier, dan kunnen we je een mailtje sturen.

Ben jij dit jaar bij de gelukkigen die wél ons trouwe KAM opnieuw een bezoekje mogen komen brengen, schrijf je dan in via dit formulier. En vooral: spread the word! Breng je vroegere klasgenoten op de hoogte, stuur berichtjes rond, spreek af, en dan zien we je op die bewuste vrijdagavond.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.