Eindejaarsetentje voor de zesdes

Er zijn zo van die tradities die in ere moeten gehouden worden, op het einde van het schooljaar. Een daarvan is de voetbalwedstrijd tussen de leraars en de zesdes. Een andere traditie is het eindejaarsetentje voor leraars en zesdejaars.

Er was een andere formule dit jaar: om onze eigen keukenprinsessen niet extra te belasten, stond er deze keer een pastawagen, Pasta La Vista. Daardoor hoefde er ook niet met tafels gezeuld worden of massa’s borden afgewassen. Voor de hoeveelheid afval door de kartonnen bekertjes moeten we nog een oplossing vinden, maar verder was het een ideaal concept. Door het prachtige weer konden we de hele avond buiten zitten: de ouderwerking nam de bar op zich – dank je wel daarvoor!

Alle foto’s vindt u hier in ons archief terug.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.