Bestel op tijd je boeken!

Intussen zou vrijwel iedereen een brief of mail moeten gekregen hebben – ja, ook onze nieuwe eerstejaars! – van de firma Iddink.

Sinds een aantal jaar werkt het GO! atheneum Mariakerke met de firma Iddink voor het aankopen (en eventueel huren) van school- en leerboeken. Natuurlijk is niemand verplicht de boeken bij Iddink te bestellen: wil je ze zelf ergens anders kopen, dan kan dat ook.

We vragen met aandrang om te bestellen voor 5 juli, zo ben je er zeker van dat je je boeken op tijd krijgt om het nieuwe schooljaar te starten. Op www.iddink.be/bestellen maak je hiervoor een persoonlijk account aan, en dan duid je de richting aan die je zal volgen.

Via de brief heeft elke leerling een aparte login gekregen en kan hij of zij de juiste klas aanduiden. De schoolcode van ons atheneum voor 2023-2024 is J5ZPXSV8.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.