Auteur Pepijn Lievens op school!

Afgelopen periode lazen alle tweedejaars de roman ‘Voor Altijd – Romeo & Julia, een vleselijk liefdesverhaal’ van de Gentse auteur Pepijn Lievens. Het lezen beleefden we samen in de klas, tijdens de wekelijkse leeskwartiertjes. Na het lezen gingen we creatief aan de slag met het maken van een moodboard rond de thema’s die in het verhaal aan bod kwamen. Ook brainstormden we over boeiende vragen om tijdens het interviewmoment af te vuren op de auteur. De leerlingen waren enthousiast en de auteur nog meer, want ja, literatuur beleef je zo!

Met dank aan mevrouw Corthier voor de tekst en mevrouw Arens voor de foto’s. Alle foto’s van deze activiteit vind je hier terug in het archief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.