Infoavond ouders eerstejaars

Op donderdag 14 september 2023 om 18.00 uur verwelkomen we graag de ouders van leerlingen die gestart zijn in het eerste leerjaar van de eerste graad voor een extra infoavond. Onze eerstes konden we de afgelopen dagen al beter leren kennen, maar ook met u doen we dat al te graag. Immers, een goede samenwerking tussen school en ouders is van uiterst belang in de schoolloopbaan van onze leerlingen.

Om de organisatie vlot te laten verlopen, geven wij graag nog onderstaande praktische informatie mee in het kader deze infoavond.

Wij voorzien voor u volgende planning:

  • 18.00 uur: welkom met een hapje en een drankje in de sportzaal + mogelijkheid tot huren van een locker (20 euro cash)
  • 18.15 uur: plenair deel in de sportzaal
  • 19.00 uur: korte rondleiding doorheen de school met de klassenleraars gevolgd door een moment in het klaslokaal van uw zoon of dochter waar de werking van Smartschool uit de doeken wordt gedaan en u eventueel (les)gerelateerde vragen kan stellen
  • 19.30 uur: kennismaking met de vakken en de desbetreffende leerkrachten in het restaurant
  • 20.00 uur: afsluitend moment aan de bar + mogelijkheid tot huren van een locker (20 euro cash)
  • 20.30 uur: stipt einde van infoavond

U kan de school het best betreden via de ‘parkingang’ (Notenstraat 12). U zal er door collega’s verwelkomd en doorverwezen worden naar de speelplaats. Echter, ook de hoofdingang (Amand Casier de ter Bekenlaan 26) biedt toegang tot onze school. Op de speelplaats zal u verwelkomd worden door een aantal collega’s die u zal begeleiden naar de sportzaal.

U kan uw fiets stallen onder onze fietsenstalplaats, eveneens via de ingang Notenstraat. U zal er door collega’s en onze ouderwerking verwelkomd en doorverwezen worden naar de speelplaats. Ook via de A.C. de ter Bekenlaan is er mogelijkheid om uw fiets te parkeren.

U kan uw auto parkeren op de parking Notenstraat (ingang parking ter hoogte van Notenstraat 12). Van daaruit dient u ofwel te voet naar de hoofdingang van de school te stappen (5 min.), maar u kan onze school ook betreden via de rode poort in de Notenstraat. U kan ook parkeren in de omliggende straten van de A.C. de ter Bekenlaan.

In de mate van het mogelijke willen wij u vragen om uw zoon of dochter niet mee te nemen naar de infoavond. De informatie die we u als ouders willen meegeven, is op zo’n manier opgesteld dat de leerlingen het doorgaans als abstract en saai ervaren. Zij kregen dezelfde informatie vanaf de eerste schooldagen en zullen sommige zaken zelf ontdekken gedurende hun eerste schooljaar bij ons.
Om een beeld te schetsen van het aantal aanwezigen op de infoavond en een aantal vragen reeds te verzamelen, vragen wij u om het inschrijvingsformulier dat u toegestuurd kreeg per e-mail ten laatste voor donderdag 14 september, 8.00u in te vullen. Daarna wordt het formulier afgesloten.

Wij kijken alvast uit naar uw komst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.