Zwemmen in de Blaarmeersen voor de differentiatie sport

Intussen is de herfst al begonnen, maar de eerste week van september kenden we tropische temperaturen, ideaal zwemweer dus! We trokken met de leerlingen van het tweede jaar differentiatie sport naar de Blaarmeersen. Onder het toeziend oog van de redders zwommen de leerlingen de hele zwemzone af en liepen het hele stuk terug. Nadien bleef er nog een klein beetje tijd over om even op de glijbaan te gaan.

Mevrouw Bergmans, die ook het begeleidende tekstje schreef, heeft enkel foto’s van het laatste stukje omdat zij gewoon mee zwom met de leerlingen, maar die foto’s zijn veelzeggend: het plezier spat ervan af!

Alle foto’s van deze lessen zijn hier te bekijken in ons archief.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.