Steunactie ten voordele van Marokko en Libië


Ongetwijfeld staan de beelden van de aardbevingen die heel wat verwoesting met zich meebrachten in Marokko en de overstroming die hele dorpen genadeloos meesleurde in Libië, nog in ieders geheugen gegrift. Net als vorig jaar kwam een aantal ouders en leerlingen samen om een actie uit te denken waarmee we niet alleen steun kunnen bieden aan Marokko en Libië, maar waarmee we ook een gezellig samenzijn met onze schoolgemeenschap kunnen verwezenlijken.

Omdat we hulp willen bieden op zowel korte als lange termijn en willen bijdragen aan het heropbouwen van hele dorpen, hebben we als werkgroep beslist om een aantal acties op poten te zetten gedurende het hele schooljaar.
Er werd beslist om een eerste actie te houden op 10 november 2023. We organiseren dan een internationaal buffet met gerechten gemaakt voor en door onze ouders en leerlingen. Op die manier kunnen we kennismaken met heel wat lekkers uit de verschillende culturen aanwezig op onze school. Daarnaast bieden we ook gewoon een gezellige avond aan.

Indien u en uw gezin graag komen meegenieten van al het lekkers, kan u zich inschrijven via volgend e-mailadres: louiseanne.bultijnck@athmariakerke.be of door het kopen van een steunkaart. Steunkaarten zijn te koop voor 5 euro (= inkomprijs) per kaart en zijn telkens op donderdag en vrijdag te koop tijdens de kleine pauze bij mevrouw Demeyer, Cruyt en Bultijnck. Het bedrag dat u betaalde, wordt die avond zelf omgezet in een drank- en eetkaart en kan u dus ter plekke besteden.

We hopen alvast om u allen talrijk te mogen begroeten.

Naast deze uitnodiging, willen we ook een warme oproep lanceren om mee te helpen. Bent u iemand die graag kookt, helpt u graag die avond mee in de keuken of de zaal, bent u eerder een creatieve duizendpoot en kleedt u graag onze zaal mee aan… Kortom, iedereen die op 10 november graag een steentje wil bijdragen, hopen we te kunnen bereiken met deze oproep.

Wil u graag mee uw schouders zetten onder dit project, teken dan in via volgende Google Forms: https://forms.gle/VeYQ7avFixYKm2RG8

Dit kan tot en met 26 oktober 2023.

Kon u niet aanwezig zijn op het eerste overlegmoment, maar sluit u toch graag aan om mee te denken en verder de acties uit te werken, dan heten we u van harte welkom op de volgende vergadering. Deze gaat door op dinsdag 24 oktober 2023 om 18 uur in het OLC (lokaal 0.15).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.