Posters uit de module Duurzaam Ondernemen

Nog een berichtje van in het begin van het schooljaar. Mevrouw Arens stuurde ons enkele foto’s door van de start van de module Duurzaam Ondernemen.

De poster ging over een van onze kernwaarden: duurzaamheid en over de nieuwe regels die op school zullen moeten nageleefd worden. Enkele daarvan zijn: iedere vrijdag op het einde van de lesdag het lokaal opruimen en vegen, in een beurtrol de speelplaats proper houden, afval sorteren en zo weinig mogelijk plastic mee naar school nemen. In het kader daarvan vragen we dan ook om enkel nog herbruikbare brooddozen en flessen te gebruiken en geen wegwerpmateriaal.

Alle foto’s van deze reeks vindt u hier terug in ons archief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.