Het olympiadeseizoen heeft zich op gang getrokken!

Jawel, bij ons op school doen we volop mee aan de verschillende olympiades: zo kunnen de leerlingen zowel aan zichzelf als aan de buitenwereld tonen wat ze waard zijn, en kunnen wij als school ook nog eens bijzonder trots zijn op hun inzet – ze offeren per slot van rekening vrije tijd op – en hun resultaten.

De eerste olympiades van het seizoen waren die van Latijn en aardrijkskunde, allebei op 8 november.

Van de Latijnolympiade zijn de resultaten nog niet binnen, over de geografie olympiade kunnen we vol trots meedelen dat beide deelnemers, Kobe De Waele en Benno Legroe (6 WEWI), allebei door zijn naar de tweede ronde, tot grote tevredenheid van mijnheer Lösken.

Ook aan de chemie olympiade werd deelgenomen, een week later, alweer op een woensdagnamiddag, onder auspiciën van mijnheer Beernaert.

En ook hier kunnen we vol trots melden dat van de zes deelnemers er twee doorstromen naar de tweede ronde, Kobe De Waele (6 WEWI) en Titus De Mey, zowaar uit het vijfde jaar (5 WEWI). Een dikke proficiat, heren!

Intussen willen we ook nog graag de laureaten van de Olyfran, de olympiade van Frans vorig jaar, in de bloemetjes zetten: de uitslag van deze olympiade valt altijd op het einde van het schooljaar en dreigt daardoor wel eens vergeten te worden. Maar ook hier hebben we dus schitterende laureaten, zoals elk jaar.

Hadger Elbahi (6ECMT), Jérome Poncin (6 LAMT), Lina Shah (6LAMT) en Perla Viane (6LAWI): ook voor jullie een welverdiende proficiat!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.