Wintermarkt

We hopen dat iedereen genoten heeft van de kerstvakantie en de batterijen terug heeft kunnen opladen, ondanks het minder fraaie weer.

Graag delen we met jullie de activiteit van vlak voor die vakantie: de wintermarkt!

In de voormiddag keken de leerlingen hun examens in, vanaf één uur konden ze aanschuiven voor een bakje frieten en mochten ze rondlopen op de Wintermarkt. Daarvoor waren er tal van standjes voorzien: volksspelen, volksdans, een fotobooth, een plek waar je kaartjes kon knutselen, een standje met de heerlijke koffie van Scholenbanden, het standje van de vrijwilligers van de OxFam – of was het nu OxKam? Ook de mini-ondernemingen van 6 ECTA en 2 ECO tekenden present, net zoals verschillende externen met fijne kleine cadeautjes. Er was ook warme chocomelk te koop en de fameuze wafels op een stokje, waar ook steevast een rij stond aan te schuiven, om de fabuleuze cupcakes niet te vergeten.

Het werd vooral een gezellige drukte, en dat was ook de bedoeling.

Alle foto’s van de wintermarkt kan je hier bekijken in ons archief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.