Dag twee van de Italiëreis

Ook dag twee – echte dagen, niet de busreis – verliep zonder problemen: de foto’s spreken voor zich. Tal van leerlingen stuurden al materiaal door, net zoals de collega’s, waarvoor dank.

Het programma was dan ook stevig: in de voormiddag waren ze Siena, voor een bezoek aan de  kathedraal, daarna naar de binnenstad (rond Campo) en uitkijkpunt. Een traditie daarbij is de fameuze trappenloop als afscheid van Siena. Ook de middagpauze was in Siena.

Daarna reden ze door naar San Gimignano voor een  wandelzoektocht in kleine groepjes en daarna een ijsje op Piazza Della Cisterna (ook een traditie). Na een kort vrij moment keerden ze terug naar het hotel voor het avondeten. Daarna kregen de leerlingen de keuze om in het hotel te gaan slapen of spelletjes te spelen, of nog een avondwandeling naar het stadscentrum van Montecatini Terme.

Met dank aan mevrouw Pauwels voor het doorsturen van het drukke programma. De foto’s worden nog steeds aangevuld in het archief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.