Een eerste bericht uit Italië

Vrijdagnacht in alle vroegte – eigenlijk dus zaterdagmorgen – stapten onze zesdes de bus op naar Italië. Alle papieren werden gecontroleerd, valiezen in de bus gehesen, de nodige knuffels uitgedeeld en er werd vooral gegeeuwd, en weg waren ze, rond kwart over een. De ambiance zat er op de bus in elk geval wel in.

Na een lange lange busrit – de ambiance bleef niet duren – kwamen ze aan in het eerste hotel, en na een deugddoende overnachting gingen ze fietsen in Lucca, en daarna naar Pisa. Het weer zat alvast mee, de sfeer duidelijk ook.

De avond werd afgesloten met een fijne quiz.

Verschillende collega’s, maar ook leerlingen, stuurden ons al enkele foto’s en filmpjes door. U kan ze steevast hier in het fotoarchief van de school bekijken, we voegen ze toe naarmate we ze binnen krijgen, maar er worden vooral ook heel veel foto’s gepost op het instagramverhaal van de school. We zijn daar te vinden onder @atheneum_mariakerke. De filmpjes die we doorgestuurd krijgen, kan u dan weer terugvinden op ons youtubekanaal, voornamelijk onder shorts, ofwel ook in ons fotoarchief.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.