De infoavond: een impressie

We mogen wel stellen dat de infoavond donderdag een groot succes was. De zaal zat niet alleen vol, Pierre moest in allerijl nog extra stoelen aanslepen, en zelfs de Zweedse banken waren bezet.
Directeur Van den Bossche gaf een algemene uitleg, waarna adjunct directeur Van Moortel naadloos verder ging met een iets ingewikkelder materie. Maar alles is perfect na te lezen of op te zoeken in de infobrochure of op de website, geen nood.

Ook twee leerlingen uit het vijfde jaar, Thaïs en Helena (die eerder al de debatwedstrijd wonnen) kwamen aan het woord om uit te leggen wat zij zo bijzonder aan het atheneum vinden. En geloof me, die dames kan je écht geen woorden in de mond leggen, die zeggen alleen wat ze zelf willen. Zo hoort het trouwens ook.

Daarna kon je al iets krijgen om te drinken, meteen inschrijven, of meegaan op een van de rondleidingen.

De collega’s gaven er in bepaalde lokalen een uitleg over hun vak/optie: muzikale opvoeding, Latijn, wetenschappen, techniek, sport, plastische opvoeding. En blijkbaar werd de uitleg gesmaakt.

De sfeer was er, de belangstelling was er, en het enthousiasme van de leerkrachten was er. We zijn er klaar voor, voor een nieuwe lichting volgend jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.