Anja Kookt!

Vroeger – en dan spreken we over pakweg twintig jaar geleden – werd er steevast vers gekookt bij ons op school. We hebben er de accommodatie voor, en eigenlijk ook een schitterende kok. Alleen kan Anja zich de laatste jaren niet echt uitleven in de keuken: het warme eten wordt bereid in een grootkeuken, en bij ons opgewarmd. De broodjes, koude schotels en soep worden gelukkig wel nog vers ter plaatse klaargemaakt.

Een paar keer per jaar kan en mag Anja gelukkig wél zelf koken, en dat doet ze dan ook met verve, én met verse ingrediënten. Zo voorzag ze ons gisteren van een heerlijke ovenschotel: gehakt met daarboven broccolipuree, en voor een keertje ook lekker gekruid dus. Helaas niet het meest fotogenieke recept, maar wel serieus lekker!

1 Reactie

 1. En of ze kan koken! En dat niet alleen !
  Ze is ook een super fijne collega .
  Wanneer ik de keuken mocht gebruiken om soep te maken voor alle leerlingen en medewerkers van het toneelgebeuren gaf ze ook uitleg bij de speciale ovens en tips & tricks om spaghetti te maken voor 65 leerlingen en medewerkers die tergelijkertijd kwamen eten.
  En de spaghetti ‘plakte’ niet , integendeel.
  Het lijkt iets klein, maar dat is het zeker niet.
  Het zegt iets over samenwerking met een +.
  Dat heb je nodig om projecten op een school te realiseren .
  Dus, Anja en iedereen waarmee ik zo graag heb samengewerkt : dank je wel.
  Ik houd er nog steeds een fijn gevoel aan over.
  Carine Tonnard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.