Openschooldag 2017

De inschrijvingen voor het eerste jaar zijn misschien wel afgesloten, maar nogal wat mensen wilden graag nog wat extra uitleg rond de modules. Ook leerlingen van het huidige vijfde studiejaar kunnen gerust al op verkenning komen. Daarnaast moeten we uiteraard ook onze huidige leerlingen meer dan grondig informeren over hun verdere studiekeuze.

Op zaterdag 22 april, tussen 13.00 uur en 17.00 uur, organiseren we daarom onze openschooldag. Gedurende de hele namiddag zijn onze leerlingen en onze collega’s aan het werk in hun eigen lokalen. Daar kan u hen vragen stellen over de vakinhoud en over de verschillende studiemogelijkheden in de drie graden.

We nodigen u ook uit voor de infomomenten i.v.m de overgangen naar de verschillende graden. In de polyvalente zaal geven we samen met de collega’s van het CLB een plenaire uitleg met algemene informatie en een globaal overzicht van de mogelijkheden.

We organiseren de dag als volgt:

* 13.30 uur: algemene informatie voor de leerlingen die starten in het eerste jaar
* 14.30 uur: informatie overgang en studiekeuze voor de leerlingen die starten in de 2de graad
* 15.30 uur: informatie overgang naar het tweede jaar
* 16.00 uur: informatie overgang en studiekeuze voor de leerlingen die starten in de 3de graad
* 16.30 uur: trekking prijzen tombola door de ouderwerking

Verspreid over de verschillende lokalen kan u ook informatie krijgen over de diverse projecten zoals tToneel, de Cultuurcel, OxKam, Scholenbanden, werkgroep Duurzaamheid, de GWP’s, de leerlingenraden, de ouderwerking, Smartschool, het huurboekensysteem, het schoolrestaurant, de facturatie, en alle andere praktische aangelegenheden.

Op de speelplaats kan u intussen de fietsen van GO! Vélo uitproberen, het fietsproject van de scholengroep Gent.

Uiteraard kan u ook rustig iets drinken in ons schoolrestaurant.

We hopen u hiermee al enigszins te hebben geholpen met de studiekeuze naar volgend schooljaar. Mocht u omwille van een of andere reden niet aanwezig kunnen zijn, kan u hier op onze website onze infobrochures inkijken.

We kijken uit naar uw aanwezigheid!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.