Gallo-Romeinse dag voor de tweedes

Eerder dit jaar gingen de eerstes uit de modules Latijn al naar het Provinciaal Archeologisch Museum in Velzeke. Tot hiertoe was dat een uitstap die we met onze tweedes deden, en die hadden het museum dus nog niet gezien.

Vrijdag 21 maart laadden we alle 52 leerlingen netjes op de bus, en reden richting Gallo-Romeinen. Ook nu kregen zij een deskundige uitleg in het museum zelf over de aanwezigheid van de Romeinen in onze streken en wat dat voor ons betekende, militair en cultureel.

En uiteraard mocht ook het kledingproject niet ontbreken. Elke leerling staat afzonderlijk op de foto, en de hele fotoreeks valt hier te bewonderen. We geven u hier een paar van de mooiste mee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.