KAMathon

De examens waren voorbij, de rapporten ingekeken, en er restte ons nog een laatste dag voor de vakantie. Maar uitbollen zat er voor onze leerlingen niet in: ze zetten nog even hun beste beentje voor voor het goede doel in het kader van De Warmste Week.
Onder het toeziend oog van de leerkrachten, de aanmoedigende en soms sarcastische commentaar van mijnheer Uyttenhove en de beats van mijnheer Van de Rostyne liepen de leerlingen en enkele collega’s rondjes door en rond onze gebouwen.

Maar die fysieke inspanning bleef niet onbeloond: op deze manier zamelden ze een mooie som in voor twee verschillende goede doelen, Zwerfgoed Mariakerke en Walk Yara, Walk! Bovenop de maar liefst 1330, 98 euro die ze op die manier vergaarden, sponsorde de crèche, het Hartenboompje, elke lopende leerling nog eens met een halve euro, en voegde daardoor nog 300 euro toe aan het totaal van 1630.98 euro! Wow! Hiervan gaat 1130 euro naar Zwerfgoed en 500 euro naar Yara.

Zelfs de klas 2A van de lagere school liep vier rondjes!

De winnende klassen hadden in elk geval een goed gevoel!

De warmathon stuurde leerlingen en leerkrachten met een warm gevoel en uitstekende conditie de vakantie in. Volgend jaar breien we graag een vervolg aan deze actie en betrekken we graag nog meer partijen bij dit mooie gebeuren.We houden jullie op de hoogte, enne… geniet vooral van de komende feestperiode!

Met dank aan alle leerkrachten en organisatoren, alle leerlingen die gelopen hebben, mijnheer Uyttenhove voor verslag, mijnheer Beernaert voor foto’s, en mevrouw Bergmans voor de algemene organisatie én de foto’s! U kan alle foto’s hier bekijken, en de filmpjes staan op ons Youtubekanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.