tToneelweekend

Afgelopen weekend hebben de tToneelers van onze school twee dagen in Gent doorgebracht. Tijdens dit fantastische tToneelweekend was het de bedoeling om als groep dichter naar elkaar toe te groeien en om op zaterdag een hele dag te repeteren voor de productie in januari.

Op vrijdag checkten we om 17.30 uur in bij Hostel De Draecke. Daarna gingen we met al ons lekker eten dat we hadden meegebracht naar Vizit om ons eigen buffet samen te stellen. Tussendoor zongen we liedjes met de ukelele en tussen het avondeten en het dessertbuffet leerde meneer Uyttenhove ons een volksdans aan. Meneer Brennan, mevrouw Van Bossche, mevrouw Cruyt en Isadora zorgden voor overheerlijke gestreken mastellen om het dessertbuffet nog uit te breiden. Nadat de maagjes waren gevuld en de beentjes opgewarmd, was het tijd om ook onze stem op te warmen. Een heuse karaokemarathon maakte de avond af.

Op zaterdagochtend vertrokken we samen naar het Cultureel Centrum van Meulestede waar we de hele dag zouden doorbrengen. We repeteerden de hele dag door en kwamen tot de constatatie dat toneel vaak een lach, maar ook wel eens een traan kan zijn. En hebben jullie al eens geprobeerd om met 20 tegelijk dezelfde scène te spelen? Wij gingen alvast de uitdaging aan! Toneel is dus ook af en toe eens zweten blijkbaar. ’s Middags konden we opnieuw genieten van het (dessert)buffet en er waren ook heerlijke broodjes van slagerij Van De Velde. Om 16.30 uur gingen we met een voldaan gevoel naar huis. We kunnen spreken van een geslaagd tToneelweekend!

Graag wil het tToneelteam alle ouders bedanken voor het overheerlijke eten! Dit maakte ons tToneelweekend echt af.
Ook zonder mevrouw Van Bossche, meneer Claus, meneer Brennan en mevrouw Van Heghe zou het niet zo leuk geweest zijn! Een dikke merci voor jullie enthousiasme.

Met dank aan mevrouw Van Nieuwenhuyze voor het verslag en mijnheer Uyttenhove voor de foto’s. U kan alle foto’s van dit weekend hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.