Winnaars van de fietscontrole

Elk jaar houden we samen met de ouderwerking in het kader van “Duurzaam op weg met GO! atheneum Mariakerke” een drietal fietsencontroles onder de noemer “Ben je gezien?”.

Op donderdag 22 november werd dit schooljaar voor een tweede keer een nazicht gehouden. Hierbij werd de werking van de remmen, de lichten en de fietsbel en de aanwezigheid van reflectoren gecontroleerd.
Wie in orde was, kreeg een “Ben je gezien”-bonnetje. Een tweede bonnetje kon nog verdiend worden door wie een fluohesje aan had.
Een onschuldige hand lootte volgende drie winnaars:

– Mira Van Erdeghem uit 1 A
– Milan Schollaert uit 2 F
– Jodie De Vuyst uit 4 WEWO2

Zij wonnen elk een bon van Decathlon ter waarde van 15 euro, geschonken door de Ouderwerking vzw. Wij willen onze ouderwerking opnieuw uitdrukkelijk bedanken voor de schenking van deze prijzen.
In de loop van het schooljaar plannen we nog derde fietsactie waarbij opnieuw drie bonnen onder de leerlingen verloot zullen worden.

Aan veiligheid op de weg moet blijvend aandacht worden besteed. Het doet ons dan ook oprecht deugd vast te stellen dat vele leerlingen hun fiets in orde was: het is immers onvoorstelbaar belangrijk om met een veilige fiets de weg op te gaan, en daar blijven we dan ook op hameren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.