De volgende leesclub: “De Bekeerlinge” van Stefan Hertmans

Het wordt donkerder en kouder buiten, ideaal dus om binnen te zitten, lekker in een hoekje met een boekje. Of zeg in dit geval gerust boek.

De leesclub van het KAM komt namelijk samen op maandag 18 november 2019 om 15.30 uur in het OLC om er “De bekeerlinge” van Stefan Hertmans te bespreken.

Waarom dit boek? Wel, we waren eigenlijk allemaal vrij lovend over zijn ‘Oorlog en Terpentijn‘ en dit boek werd ons ook van verschillende kanten aangeraden. Ook de recensies her en der stonden bol van de lofprijzingen, met toch wel een kritische noot over zijn bijzonder bloemrijke proza.

Zie je het zitten om het boek te lezen, én wil je er graag even over van gedachten wisselen of een pittige discussie opzetten, met een kop koffie of thee en een koekje of twee, kom dan gewoon af die maandag: je bent meer dan welkom. En dan bedoelen we niet alleen leraars en leerlingen van vier, vijf en zes: ook oud-leerlingen of ouders of grootouders van onze leerlingen worden met open armen ontvangen. En wat als je het boek destijds al in 2016 hebt gelezen? Moet je het dan nog eens herlezen? Nee hoor, je bent sowieso welkom voor de bespreking, zelfs als je nog niet helemaal tot het einde bent geraakt.

Op die bijeenkomst bepalen we dan meteen ook wat we dit jaar graag nog zouden lezen en bespreken.

Hopelijk tot dan! Voor meer informatie mag je altijd mevrouw Rombaut aanspreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.