De Warmste Klas!

Net als vorig jaar organiseren we in de warmste week een evenement voor het goede doel op vrijdag 20 december 2019, de laatste dag voor de kerstvakantie. We lopen op een uitgestippeld parcours om zo geld in te zamelen voor het Kinderhartfonds, een vereniging die kinderen met een aangeboren hartafwijking ondersteunt. Dr. Katya De Groote, het hoofd van het kinderhartfonds, komt de cheque met het ingezamelde geld ophalen aan het einde van de voormiddag.

Willen jullie ook jullie warme hart laten zien? Breng dan minimum 2 euro mee en loop zo veel mogelijk rondjes. Laat je gerust sponsoren om zo nog meer centjes in te zamelen. Hoe meer we kunnen overhandigen, hoe liever natuurlijk!

De klas die zich van zijn sportiefste kant laat zien en dus de meeste rondjes loopt, wordt beloond met een ‘luxe’ klasontbijt op vrijdag 10 januari 2020. Het aantal rondjes zal je, dank zij mijnheer Beernaert, live kunnen volgen via de website en/of de facebookpagina van de school.

We gaan er bovendien vanuit dat jullie voor extra sfeer zullen zorgen door verkleed in winters thema naar school te komen. Zorg dus voor een gulle bijdrage en sfeer, kies een leuke tenue of outfit die past, misschien hangt er wel een beloning aan vast! Wil je inspiratie? Kijk dan even naar de foto’s van vorig jaar!

Voor alle duidelijkheid geven we al even mee dat de leerlingen van het 3de tot en met het 6de jaar lopen vanaf 8.30 uur en dat de leerlingen van het 1ste en het 2de jaar zullen lopen vanaf 10.15 uur.

Wie wordt de warmste klas? Verras ons op vrijdag 20 december 2019!

De link naar de actie op de pagina van De Warmste Week vind je hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.