Infoavond nieuwe leerlingen

Zou je graag volgend schooljaar naar onze school komen? Of ben je al aan het uitkijken naar een school voor het jaar daarna?

Dan nodigen we je van harte uit op het infomoment op dinsdag 11 februari 2020 om 19.00 uur in de polyvalente zaal.

Je wordt er kort verwelkomd door onze directie. Daarna krijgen de ouders extra uitleg over de schoolstructuur, lessentabellen, modules, smartschool… Omdat we weten dat onze leerlingen in spe dat meestal maar saai vinden, nodigen we hen intussen graag uit op een QR speurtocht, waarbij spelenderwijs meer uitleg wordt gegeven over het leven op onze school. Na de uiteenzetting bestaat ook de mogelijkheid om de klassen te bezoeken en de leerkrachten in levenden lijve te ontmoeten. In het praatcafé maken onze directie, leerkrachten en leerlingbegeleiding daarna graag nog wat tijd vrij voor een individueel gesprekje.

Alle informatie die je die avond zal horen, vind je trouwens ook terug op onze website: geen paniek dus als je er die avond niet bij kan zijn.

Ben je wel van plan langs te komen, dan zouden we het fijn vinden mocht je je aanwezigheid willen doorgeven via deze link. Op die manier kunnen we je nog beter te woord staan die avond.

Hopelijk tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.