Ik heb een hart voor mijn school … dus eet en drink ik niet in de gangen

Maandelijks sturen we vanuit de pedagogische raad van onze school een sensibiliseringsactie: een item uit het schoolreglement waar we even stil bij staan.

Voor de komende periode staat de volgende actie op het programma ‘Ik heb een hart voor mijn school … dus eet en drink ik niet in de gangen’.

We verwachten van al onze leerlingen dat tussendoortjes in de pauzes worden opgegeten en dit ofwel op de speelplaats (eerste en tweede graad) ofwel in ’t Kot (derde graad). Gooi daarna je papiertjes zeker in de vuilnisemmer. Zo houden we ook nog de school net en geven we een positief signaal naar ons poetspersoneel.

Onze leerkrachten en opvoeders zullen deze maand dit ook wat meer in de kijker zetten door leerlingen daarover aan te spreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.