Olympiadenieuws: Olyfran en de biologie olympiade

Jawel, er is zeer fijn olympiadenieuws binnengelopen! Voor de Franse olympiade, de Olyfran, is Zeta Desmedt (6 LaWi) zomaar eventjes toplaureate! Zij mag naar de finaleronde op woensdag 28 april, en daar berichten we u dan later uiteraard meer over. In de derde graad lag het schoolgemiddelde overigens 10% hoger dan het Vlaamse gemiddelde, wat zeker een pluim verdient voor onze leerkrachten Frans.

Ook in de tweede graad waren de resultaten opmerkelijk: daar is nog niet bekend of er (top-)laureaten zijn, maar we weten intussen wel dat er zeker een paar kanshebbers tussen zitten. Hier lag ons schoolgemiddelde zelfs 12% hoger dan het Vlaamse gemiddelde.

Maar er is nog meer olympiadennieuws: voor de paasvakantie nam Artuur Notte uit 6WEWI deel aan de tweede ronde van de biologie olympiade. Ook daar is de uitslag nog niet van gekend, maar we houden u op de hoogte.

Mijnheer Casier stuurde ons alvast een paar fotootjes van een breed lachende Artuur, waarvoor dank.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.