Kammekequiz 21: VOLZET!

EDIT: de quiz is volledig volzet! Verder inschrijven is niet mogelijk.

Na een jaartje pauze is het eindelijk weer zover: de eenentwintigste editie van onze jaarlijkse quiz, op vrijdag twaalf november, over quasi exact een maand dus! Vijftig ploegen van leerlingen, oud-leerlingen, leraars, ouders en sympathisanten nemen het tegen elkaar op in wat veruit de leukste quiz van het jaar kan zijn, niet in het minst door de hapjes en drankjes die volop voorzien worden.

Een kleine wijziging tegenover vorige jaren: ten minste 3 deelnemers moeten een ouder, een (oud-)leerling of een (oud-)collega van de campus zijn. Op die manier hopen we iets meer leerlingen en oud-leerlingen de kans te geven deel te nemen.
* Zonder COVID Safe Ticket geen toegang.
* Inschrijven gebeurt door het formulier in te vullen via volgende link. Alle velden moeten hierbij ingevuld worden.
* Leerlingen kunnen deelnemen indien ze in het vierde middelbaar zitten of hoger.
* Inschrijven kan tot en met woensdag 10 november, tenzij eerder volzet.
* Uw inschrijving is geldig na overschrijving van het juiste bedrag (15 of 20 euro) op rekeningnummer BE54 9531 3631 7297 met vermelding ploegnaam! U brengt het betalingsbewijs mee indien u betaalt na 10 november.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.