GO! Teach online: dé jobbeurs voor leraars in spe

 

De scholen van GO! scholengroep Gent slaan de handen opnieuw in elkaar en organiseren op donderdag 03 februari (basisonderwijs) en vrijdag 04 februari 2022 (secundair onderwijs) GO! Teach, een uniek online jobevent voor iedereen die nu of volgend schooljaar voor de klas wil staan in het basis- of secundair onderwijs regio Gent.

Je komt alles te weten over solliciteren in onderwijs en in één klap maak je kennis met een heleboel straffe scholen. Bovendien krijg je de kans om online in gesprek te gaan met onze directies. Zo ben je zeker dat jouw sollicitatie niet onderaan de stapel belandt.

Elk schooljaar gaat de scholengroep op zoek naar meer dan 300 nieuwe leerkrachten, maar de jobs zijn gegeerd. Neem online deel de beurs en heb nu al een streepje voor op andere kandidaten door rechtstreeks kennis te maken met de directies van 30 Gentse scholen.

Registreer je nu voor het event en verzeker je van jouw plaats!

 

Programma

  • Een inkijk in de scholen en onze scholengroep;
  • alle essentiële info die je als starter in onderwijs nodig hebt;
  • getuigenissen en raad van ervaringsdeskundigen;
  • concrete tips ivm solliciteren en een vlotte start maken;
  • de kans om in gesprek te gaan met onze directies;
  • een antwoord op jouw vragen door een panel van experten;
  • een heleboel openstaande vacatures.

GO! Teach is de ideale springplank voor onderwijstalent in regio Gent.

Meer info vind je op onze website en het Facebookevent.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.