Update over onze verbouwingen: sneak preview!

De verbouwingen zetten al een heel jaar de school op stelten: een stuk speelplaats kwijt, trappen afgesloten, de lift buiten gebruik en werkmannen die vrolijk aan het hameren gaan, we kennen het allemaal maar al te goed.

Maar geloof me, vorige woensdag mochten de leraars heel even een kijkje gaan nemen op de werf, en onze monden vielen open. Groot, heel veel licht, grote ramen, houtwerk overal… Nee, het is nog niet klaar, maar we beginnen behoorlijk dicht in de buurt te komen. De oplevering zou hopelijk ook nog voor het einde van het schooljaar zijn, zodat we volgend schooljaar met enkele splinternieuwe lokalen kunnen starten.

We mogen hier dan ook een kleine inkijk geven in de huidige stand van zaken. Meer info is er voorlopig niet, maar die komt er zeker aan zodra we die met zekerheid kunnen vrijgeven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.