Kammekequiz 22!

Het is weer zover: de tweeëntwintigste editie van onze jaarlijkse quiz, op vrijdag 13 oktober, over exact een maand dus! Vijftig ploegen van leerlingen, oud-leerlingen, leraars, ouders en sympathisanten nemen het tegen elkaar op in wat veruit de leukste quiz van het jaar is, niet in het minst door de hapjes en drankjes die volop voorzien worden. Nieuw is dat u pannenkoeken kan bestellen, de link krijgt u onderaan.

  • Ten minste 3 deelnemers moeten een ouder, een (oud-)leerling of een (oud-)collega van de campus zijn.
  • Inschrijven gebeurt door het formulier in te vullen via volgende link. Alle velden moeten hierbij ingevuld worden.
  • Leerlingen kunnen deelnemen indien ze in het vierde middelbaar zitten of hoger.
  • Inschrijven kan tot en met woensdag 11 november, tenzij eerder volzet.
  • Uw inschrijving is geldig na overschrijving van het juiste bedrag (15 of 20 euro) op NIEUW rekeningnummer BE58 0015 9128 3279 met vermelding ploegnaam! U brengt het betalingsbewijs mee indien u betaalt na 10 oktober.
  • NIEUW: Omdat de GWP-reis duur wordt, kan u, naast uw aanwezigheid op de quiz, de leerlingen nu ook steunen door één of meerdere pakketten van pannenkoeken te kopen. Enige voorwaarde is dat u ze nu al betaalt. De pakketten worden op de quizavond zelf verdeeld. Extra info: 12 pannenkoeken/pakket; kostprijs: 8 euro/pakket. https://forms.gle/GbFNpXSZzpz4AW8J9

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.