Uitvaart 2024

Wat een editie van de Uitvaart was me dat! Het uitgebreide uitvaartteam had een wervelende show in elkaar gestoken, vooral dan met schitterend gefilmde en geregisseerde filmpjes. Thema? Heist, ofte een overval. Wie werd er overvallen, en wat werd er gestolen? Dat kom je te weten in de achtdelige filmpjes hieronder, met vooral ongelofelijk veel dank aan Maximillian Cordedda, die niet alleen de voorzitter van het team was, maar ook de grote drijvende kracht achter alle filmpjes.

 

Tussendoor werden er vooral collega’s op het podium geroepen, voor een heuse ‘Slimste Mens’, of enkele bijzonder fijne interviews. Ook kwamen “Lil Turkie” en “Young Smoors” een gesmaakt live optreden geven van hun KAMhit “Mariakerke Hit em up”. De videoclip, alweer gefilmd door Maxi, kan u hieronder bekijken.

 

Daarnaast was er ook het compilatiefilmpje van de verkleedweek.

Kortom, het was een zeer gesmaakte Uitvaart – de beste in jaren, werd in de gangen gehoord – met een dikke proficiat voor het hele Uitvaartcomité en een dikke dankjewel richting mijnheer Uyttenhove en Sam en Maarten, onze onvolprezen werkmannen, zonder wie het nooit gelukt zou zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.