Dikketruiendag voor 3 wet-labo

logo wetenschappenDe leerlingen van 3 wetenschappen – labo stonden eind februari even stil bij dikketruiendag. Ze bereidden een korte spreekbeurt voor rond het probleem van het ‘versterkt broeikaseffect’ en gingen op vrijdag 19 februari rond in alle klassen van de eerste graad om de leerlingen het verschil tussen het natuurlijk en versterkt broeikaseffect uit te leggen. Ze gingen ook dieper in op het persoonlijk engagement dat elke persoon kan nemen om dit klimaatprobleem aan te pakken.

Ondanks het feit dat sommige leerlingen een beetje zenuwachtig waren werd dit alweer een degelijk uitgevoerde opdracht waarbij zowel de eerste graad als de wetenschapsleerlingen iets hebben bijgeleerd.

Met dank aan mevrouw Vanlommel voor zowel tekst als beeldmateriaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.