Schrijf-ze-vrij-actie: een groot succes!

Maandag kondigden we de schrijfactie van Amnesty International nog aan hier op de website en op alle andere sociale mediakanalen van de school.

Dat was een beetje kort dag: al op dinsdag was het de bedoeling dat de leerlingen over de middag, helemaal vrijblijvend en dus vrijwillig, tien minuten van hun tijd zouden spenderen om een brief te schrijven voor Amnesty International. De leraars van de levensbeschouwelijke vakken hadden een goed handvol leerlingen verwacht, maar de opkomst overtrof hun stoutste verwachtingen, en het was nochtans niet aan het regenen.

Heel, heel veel leerlingen dienden zich aan in de eetzaal of de studiezaal en schreven: maar liefst 248 brieven werden opgehaald, waarvan ook nog een deel achteraf in de vakjes van de desbetreffende leraars gevonden werd, door leerlingen die zich thuis nog aan het schrijven zetten.

Dank jullie wel. Echt.

We wisten dat we geëngageerde leerlingen hadden, maar dit overtrof de verwachtingen ruimschoots. We zijn trots op jullie. Dank je.

Alle foto’s kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.